|
Post by xStill on Mar 22, 2015 10:58:55 GMT 2
Atentie!! -Minim lv 3 -Numele la postare sa fie gen asa:Cerere Lider [Numele factiunii] fara [] si numele tau exemplu:Cerere Lider Los Aztecas:GbY
-Modelul de preferabil sa il lasati asa cum e, sa nu ii schimbati culoarea, fontul, marimea etc.
Nick:
Factiunea dorita :
Ore:
Level:
Nume:
Cati ani ai?:
Ce vei face diferit de ce-i lalti lideri?[minim 60 de cuvinte]:
O descriere despre tine[minim 60 de cuvinte]:
Poza cu [/stats]:
Alte precizari?:
Atentie poza cu stats sa fie pusa pe www.imgur.com
|
|
Tedyy Aplicatie Grove Stret
Guest
|
Post by Tedyy Aplicatie Grove Stret on Oct 3, 2015 15:14:23 GMT 2
Nick:Tedyy Ore:7 Level:3 Nume:Gabriel Cati ani ai?: Ce vei face diferit de ce-i lalti lideri?[minim 60 de cuvinte]:vreau sa aduc mafia in top 1000. O descriere despre tine[minim 60 de cuvinte]:Sunt o fire creativă,sociabilă,îmi place să glumesc,și să rîd (cînd e nevoie) .Îmi place să ascult ceea ce cineva povestește,nu mă plictisesc așa ușor. Poza cu [/stats]:http://imgur.com/nylEsAF Alte precizari?:nu
|
|
bl1tzz
Member
|
Post by bl1tzz on Oct 3, 2015 15:21:03 GMT 2
ACCEPTAT!!!
|
|
Cerere lider
Guest
|
Post by Cerere lider on Oct 3, 2015 15:31:09 GMT 2
Nick: EuDani10
Factiunea dorita : Lider LSPD
Ore: 3
Level: 3
Nume: Daniel
Cati ani ai?: 14 ani
Ce vei face diferit de ce-i lalti lideri?[minim 60 de cuvinte]:Voi aduce aceasta agentie in gloriile playerilor.
O descriere despre tine[minim 60 de cuvinte]: Ma cheama Daniel,am 14 ani,sunt din Judetul Ialomita,Orasul Tandarei,am un frate de 18 ani,Numele de familie al meu este Ene,imi place fotbalul,iar in timpul liber imi place sa ies cu prietenii in oras,sau la un fotbal.
Poza cu [/stats]:http://imgur.com/edit
Alte precizari?: Succes Mie,Si Va urez Good Play.
|
|
bl1tzz
Member
|
Post by bl1tzz on Oct 3, 2015 15:34:27 GMT 2
ACCEPTAT!!!
|
|
Cerere lider LSV:Bunicu.
Guest
|
Post by Cerere lider LSV:Bunicu. on Oct 3, 2015 17:04:58 GMT 2
Nick: Bunicu.
Factiunea dorita : Los Santos Vagos
Ore: 1
Level: 1
Nume: Catalin (Cata)
Cati ani ai?: 16
Ce vei face diferit de ce-i lalti lideri?[minim 60 de cuvinte]: Eu voi fii mai activ de ceilalti lideri,voi dovedi seriozitate si devotament fata de aceasta factiune si voi aduce factiunea intr-un stadiu cum nu va mai fi niciodata
O descriere despre tine[minim 60 de cuvinte]: Ma numesc Catalin si am 16 ani,imi place fotbalul,joc samp de 6 ani si sunt un baiat amuzant imi place sa fac caterinca,glume si sa rad =))
Poza cu [/stats]: postimg.org/image/ei75m755x/9adfa1da/
Alte precizari?: Voi dovedi activita, Good Play
|
|
|
Post by seraawy on Oct 3, 2015 19:26:27 GMT 2
Nick:Seraawy.
Factiunea dorita : Mayor
Ore:0, abia am intrat, dar voi fi foarte activ
Level:3
Nume:Adrian
Cati ani ai?:16
Ce vei face diferit de ce-i lalti lideri?[minim 60 de cuvinte]:Pai imi doresc sa construiesc o comunitate restransa de playeri seriosi, activi si respectuosi, iar in rest ma mai gandesc pe parcurs
O descriere despre tine[minim 60 de cuvinte]:Sunt un baiat simplu care stie ce vrea de la viata si incerc lucruri noi tot timpul, sunt glumet si am simtul umorului dezvoltat. Sunt o fire optimista, stiu ce vreau de la viata, imi place sa-mi fac prieteni noi si sa cunosc oameni mereu, imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta pe mine, cred ca am din toate cate ceva, stiu ce vreau de la viata, inainte sa reactionez ma gandesc de doua ori inainte, dar ca orice alt om am si defecte.
Poza cu [/stats]:http://imgur.com/FQgj1p1
Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat
|
|
|
Post by xStill on Oct 3, 2015 19:30:16 GMT 2
Acceptat!!!
|
|
SunSet
Member
|
Post by SunSet on Oct 3, 2015 19:32:46 GMT 2
ACCEPTAT!!! Bunicu
|
|
|
Post by LasterMan on Oct 3, 2015 19:36:25 GMT 2
Nick:LasTerMaN Factiunea dorita : Ballas Ore:7 Level:3 Nume:Eduard Cati ani ai?:17 Ce vei face diferit de ce-i lalti lideri?[minim 60 de cuvinte] sa fac foarte bine, o sa ma descurc si o sa va arat asta in cel mai scurt timp O descriere despre tine[minim 60 de cuvinte]:Numele meu este Eduard si am varsta de 17 ani. Pot spune ca am 1,75 m inaltime, canteresc aproape 60 de kg, am parul castaniu si ochii schimbatori(albastrii-verzi).Locuiesc Calarasi, in timpul liber joc fotbal si ies cu prietenii.Invat la liceul Barbu Stirbei din Calarasi pe profilul Mate-Info. Sunt o persoana calma, imi place sa socializez cu oricine. Sunt o persoana care gandeste de doua ori inainte de a spune sau de a face ceva. Obisnuiesc sa analizez foarte bine orice situatie si sa ofer un rezultat cat mai bun intr-un timp optim. Fiind o fire sociabila, imi face placere sa lucrez in echipa si sa comunic cu grupul respectiv, ascultand si parerile celorlalti inainte de a ajunge la o decizie. Nu sunt o persoana care sa ofere ajutor pentru a fi recompensat, tot ajutorul oferit a fost si va fi spontan din partea mea, fara a cere ceva in schimb. Sunt o persoana care nu cedeaza usor, imi place sa duc treaba pana la capat si din fericire, obtin rezultate bune mereu. Atunci cand cunosc pe cineva sau ajung intr-un loc nou doresc sa-mi fac o impresie cat mai buna. Imi place sa glumesc cu lumea dar sa nu ii supar. Poza cu [/stats]:http://imgur.com/U1zgTHi Alte precizari?:Multumesc
|
|
|
Post by xStill on Oct 3, 2015 19:39:04 GMT 2
Acceptat!!! LasTerMaN
|
|
|
Post by mrgarrix on Oct 3, 2015 19:46:58 GMT 2
Nick: MrGarrix
Factiunea dorita : FBI
Ore: 3
Level: 3
Nume: Mihai Vladulescu
Cati ani ai?: 15
Ce vei face diferit de ce-i lalti lideri?[minim 60 de cuvinte]: Voi fii drept nu voi face abuziuri ilegalitati nu voi favoriza unii playeri in defavoarea altora,nu imiplac oameni neseriosi (Stiu ca nu sunt 60 de cuvinte dar sper ca v-am convins)
O descriere despre tine[minim 60 de cuvinte]:Ma numesc Mihai Vladulescu am 15 ani sunt din Judetul Gorj Comuna Stanesti sat Stanesti sunt prietenos nu sunt laudaros sunt demn nu fac separatisme sunt curajes nu imi placa minciunile sunt un om serios caruia ii place oameni seriosi nu imi plac oameni care se lauda din orice motiv pe care il gasesc (stiu ca nu sunt 60 de cuvinta da sta sunt eu un om simplu)
Poza cu [/stats]:http://imgur.com/nKIX7cq
Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat
|
|
SunSet
Member
|
Post by SunSet on Oct 3, 2015 20:05:42 GMT 2
ACCEPTAT MrGarrix
|
|
|
Post by kenshuvaloare on Oct 4, 2015 7:41:55 GMT 2
Nick: kenshu
Factiunea dorita : NG
Ore: 1
Level: 1
Nume: Robert
Cati ani ai?: 14
Ce vei face diferit de ce-i lalti lideri?[minim 60 de cuvinte]: O sa conduc factiunea NG pe drumul cel bun, si o sa para a fi un departament exact ca toate celelalte, fara niciun dubiu, si voi fi un lider foarte intelegator.
O descriere despre tine[minim 60 de cuvinte]: Sunt baiat de la oras locuiesc in Bacau invat foarte bine imi place mult sportul, practic fotbalul, jucatorii mei preferati sunt Luis Suarez si Lionel Messi.
Poza cu [/stats]: /check si voi
Alte precizari?: sal
|
|
|
Post by xStill on Oct 4, 2015 7:42:58 GMT 2
ACCEPTAT !!! kenshu
|
|