|
Post by xStill on Mar 21, 2015 9:10:57 GMT 2
Nick:
Cati ani ai?:
Rank dorit :
O descriere despre tine[minim 10 de cuvinte]:
Poza [/stats]:
Cate ore ai?:
|
|
|
Post by Tedyy on Oct 3, 2015 15:05:47 GMT 2
Nick:Tedyy Cati ani ai?:13 O descriere despre tine[minim 80 de cuvinte]:Sunt o fire creativă,sociabilă,îmi place să glumesc,și să rîd (cînd e nevoie) .Îmi place să ascult ceea ce cineva povestește,nu mă plictisesc așa ușor. Poza [/stats]:http://imgur.com/nylEsAF Cate ore ai?:7
|
|
bunicu
Member
|
Post by bunicu on Oct 3, 2015 21:14:01 GMT 2
Nick: Bunicu. Cati ani ai?: 16 Rank dorit : Nu am preferinte O descriere despre tine[minim 10 de cuvinte]: Ma numesc Martea Catalin,sunt un baiat simplu imi place sa rad si sa fac atmosfera buna,joc samp de 6 ani am o experienta extraordinara in samp,imi place fotbalul Poza [/stats]: postimg.org/image/o4h7mdq21/fc140978/Cate ore ai?: putine dar o sa fiu foarte activ pot juca mult
|
|
|
Post by LasTerMaN on Oct 3, 2015 21:15:04 GMT 2
Nick:LasTerMaN
Cati ani ai?:17
Rank dorit :-
O descriere despre tine[minim 10 de cuvinte]: Numele meu este Eduard si am varsta de 17 ani. Pot spune ca am 1,75 m inaltime, canteresc aproape 60 de kg, am parul castaniu si ochii schimbatori(albastrii-verzi).Locuiesc Calarasi, in timpul liber joc fotbal si ies cu prietenii.Invat la liceul Barbu Stirbei din Calarasi pe profilul Mate-Info. Sunt o persoana calma, imi place sa socializez cu oricine. Sunt o persoana care gandeste de doua ori inainte de a spune sau de a face ceva. Obisnuiesc sa analizez foarte bine orice situatie si sa ofer un rezultat cat mai bun intr-un timp optim. Fiind o fire sociabila, imi face placere sa lucrez in echipa si sa comunic cu grupul respectiv, ascultand si parerile celorlalti inainte de a ajunge la o decizie. Nu sunt o persoana care sa ofere ajutor pentru a fi recompensat, tot ajutorul oferit a fost si va fi spontan din partea mea, fara a cere ceva in schimb. Sunt o persoana care nu cedeaza usor, imi place sa duc treaba pana la capat si din fericire, obtin rezultate bune mereu. Atunci cand cunosc pe cineva sau ajung intr-un loc nou doresc sa-mi fac o impresie cat mai buna. Imi place sa glumesc cu lumea dar sa nu ii supar. Poza [/stats]:http://imgur.com/U1zgTHi
Cate ore ai?:aveam 8, s-a dat Wipe.
|
|
SunSet
Member
|
Post by SunSet on Oct 3, 2015 21:33:07 GMT 2
ACCEPTAT PENTRU TESTE !!!
|
|
SunSet
Member